Počela gradnja nove fabrike kompanije “Gorenje” u Valjevu

Bez autora
Aug 21 2012

Ministar finansija i privrede u Vladi Republike Srbije Mlađan Dinkić u sredu, 22. avgusta, posetiće Valjevo i tom prilikom razgovarati sa gradskim rukovodstvom i posetiti fabriku kompanije “Gorenje”, koja je ovih dana otpočela radove na izgradnji nove fabrike u tom gradu. U Valjevu je počela izgradnja nove fabrike uređaja za domaćinstvo slovenačke kompanije “Gorenje” čija vrednost iznosi 20 miliona evra i u kojoj će biti otvoreno 400 novih radnih mesta. Plan je da hala bude završena do polovine februara 2013. godine. “Gorenje” u Valjevu gradi novu fabriku na približno 20.000 kvadratnih metara, na zakupljenom placu pored svoje postojeće fabrike.

Počela gradnja nove fabrike kompanije “Gorenje” u ValjevuMinistar finansija i privrede u Vladi Republike Srbije Mlađan Dinkić u sredu, 22. avgusta, posetiće Valjevo i tom prilikom razgovarati sa gradskim rukovodstvom i posetiti fabriku kompanije “Gorenje”, koja je ovih dana otpočela radove na izgradnji nove fabrike u tom gradu.

U Valjevu je počela izgradnja nove fabrike uređaja za domaćinstvo slovenačke kompanije “Gorenje” čija vrednost iznosi 20 miliona evra i u kojoj će biti otvoreno 400 novih radnih mesta.

Plan je da hala bude završena do polovine februara 2013. godine.

“Gorenje” u Valjevu gradi novu fabriku na približno 20.000 kvadratnih metara, na zakupljenom placu pored svoje postojeće fabrike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik